Fitness Group Sweden AB

Västra Götalands län

Information

556684-8114 är organisationsnummer för verksamheten Fitness Group Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fitness Group Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Fitness Group Sweden AB finns i.

Fitness Group Sweden AB har varit registrerat sedan 2005-08-24 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fitness Group Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-08.

Fitness Group Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fitness Group Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fitness Group Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 073-3540080 eller genom brev på följande adress:
Storås Industrig. 20, 424 69, Angered

Bolaget skall bedriva holdingverksamhet för träningsanläggningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Fitness Group Sweden AB och det är Bengtsson, Johan Patrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Dalby, Anders Kristoffer som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Hallberg, Hans Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,