Skövde Vandrarhem AB

Västra Götalands län

Information

Skövde Vandrarhem AB är ett av många företag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Skövde Vandrarhem AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skövde Vandrarhem AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-11-10.

Skövde Vandrarhem AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-09-16. Men sedan 2005-11-10 så har Skövde Vandrarhem AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kaplansg. 10, 541 34, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skövde Vandrarhem AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-4487006.

Skövde arbetar för att företag som Skövde Vandrarhem AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skövde Vandrarhem AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva vandrarhemsverksamhet, uthyrning av lägenheter, servering och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skövde Vandrarhem AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergstrand, Hans Vilhelm -Bergstrand, Marie Jessica.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skövde Vandrarhem AB och det är följande personer, Bergstrand, Per Johan Bertil som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergstrand, Marie Jessica som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergstrand, Hans Vilhelm som är född 1949 och har titeln Suppleant, Williamsson, Eva-Britt Marianne som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skövde Vandrarhem AB är 556685-9046.