Stefan i Skövde AB (Statoil)

Västra Götalands län

Information

Stefan i Skövde AB (Statoil) är ett företag som finns i Skövde. I Stefan i Skövde AB (Statoil) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Alf Elof Stefan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sven Olov som är född 1944 och har titeln Suppleant, Karlsson, Nils Krister som är född 1948 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stefan i Skövde AB (Statoil) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stefan i Skövde AB (Statoil) på telefon 0500-438600.

Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse med dagligvaru- försäljning och biluthyrning, äga och förvalta fast och lös egendom såsom aktier och andra värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stefan i Skövde AB (Statoil) av bolagstypen Aktiebolag.

Stefan i Skövde AB (Statoil) är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Stefan i Skövde AB (Statoil) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-08 och Stefan i Skövde AB (Statoil) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-12-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stefan i Skövde AB (Statoil) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Stefan i Skövde AB (Statoil) har 556689-1015 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.