Billingens Cykel AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av cyklar, cykeltillbehör och sportartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Billingens Cykel AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Billingens Cykel AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 2005-11-11 så skapades Billingens Cykel AB och verksamheten är har F-skattsedel Billingens Cykel AB har haft det sedan 2006-01-27.

Billingens Cykel AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-27

556690-3182 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skövde.

Just nu är Billingens Cykel AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Billingens Cykel AB så går det att nå dem via telefon på 0500-435030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Alf Thomas -Sjölin, Bengt Urban Sigfrid

Följande personer är på något sätt aktiva inom Billingens Cykel AB är Sjölin, Bengt Urban Sigfrid som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Alf Thomas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Högberg, Anneli Maria som är född 1979 och har titeln Suppleant, Johansson, Ella Maria Denise som är född 1977 och har titeln Suppleant, Norrman, Lars Olof som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.