Greatline Boats of Sweden AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Greatline Boats of Sweden AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Greatline Boats of Sweden AB är ett av dem. Statusen för Greatline Boats of Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Greatline Boats of Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-24. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där bolaget finns i jobbar för att bolag som Greatline Boats of Sweden AB ska trivas.

Greatline Boats of Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17. I Skövde så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva nyproduktion av båtar (egen design), inredning av segelbåtar och reparation av båtar genom uppdrag av försäkringsbolag och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Greatline Boats of Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17.

Idag är Greatline Boats of Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Greatline Boats of Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-459544.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Greatline Boats of Sweden AB är Tengberg, Lars Anders Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Torén, Lars-Erik Raymond som är född 1950 och har titeln Revisor, Renström, Per-Erik Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Greatline Boats of Sweden AB har 556691-4239 som sitt organisationsnummer.