Kinnekulle Reportage Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Kinnekulle Reportage Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. Kinnekulle Reportage Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Kinnekulle Reportage Aktiebolag är momsregistrerat sedan2005-12-23 och har organisationsnummer 556691-6846.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Kinnekulle Reportage Aktiebolag på följande adress Lennart Torstensons g. 3 D, 541 50, Skövde.

Kinnekulle Reportage Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-12-23.

I Kinnekulle Reportage Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Anderson, Karl Sinclare som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , Lundgren, Bruno Jerrie som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva journalistisk verksamhet, utgivning av tidskrifter på papper och på internet. Vidare ska bolaget bedriva författarskap samt förlagsverksamhet. Dessutom ska bolaget bedriva köp, ägande och förvaltande av fast och lös egendom, handel med värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.