K. Petterssons Åkeri AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns K. Petterssons Åkeri AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. K. Petterssons Åkeri AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

K. Petterssons Åkeri AB är momsregistrerat sedan2007-01-11 och har organisationsnummer 556692-5805.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0500-428131 alternativt besöka eller skicka post till K. Petterssons Åkeri AB på följande adress Åsle Tomten 1, 521 91, Falköping.

K. Petterssons Åkeri AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-01-11.

I K. Petterssons Åkeri AB så sitter följande personer i styrelsen: , Pettersson, Eva Elisabeth som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva åkerirörelse och personaluthyrning inom transportsektorn samt att utöva annan därmed förenlig verksamhet.