Frikadellen i Skövde AB

Västra Götalands län

Information

Frikadellen i Skövde AB är ett av många företag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Frikadellen i Skövde AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Frikadellen i Skövde AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-12-16.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rådhusg. 12, 541 30, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Frikadellen i Skövde AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-415530.

Skövde arbetar för att företag som Frikadellen i Skövde AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Frikadellen i Skövde AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Frikadellen i Skövde AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Frikadellen i Skövde AB och det är följande personer, Klang, Eva Christina Madeleine som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Schönborg, Tomas Michael som är född 1954 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Frikadellen i Skövde AB är 556694-3212.