Eklunds Återvinningsteknik AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Eklunds Återvinningsteknik AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Eklunds Återvinningsteknik AB är ett av dem. Statusen för Eklunds Återvinningsteknik AB är att Bolaget är aktivt.

Eklunds Återvinningsteknik AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-29. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där företaget finns i jobbar för att företag som Eklunds Återvinningsteknik AB ska trivas.

Eklunds Återvinningsteknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02. I Skövde så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med skrot och handel med motorfordon samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eklunds Återvinningsteknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02.

Idag är Eklunds Återvinningsteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Eklunds Återvinningsteknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-413845.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Eklunds Återvinningsteknik AB är Eklund, Dag Simon Morgan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Örjan Simon Adolf som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lindell, Set Thomas som är född 1950 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Eklunds Återvinningsteknik AB har 556695-4268 som sitt organisationsnummer.