Lars Ekman Svets & Underhåll AB

Västra Götalands län

Information

Lars Ekman Svets & Underhåll AB är ett bolag som finns i Skövde. I Lars Ekman Svets & Underhåll AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekman, Lars Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Helena Britt-Marie som är född 1957 och har titeln Suppleant, Norrman, Lars Olof som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars Ekman Svets & Underhåll AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lars Ekman Svets & Underhåll AB på telefon 070-9665304.

Bolaget skall bedriva svets och underhållsarbeten, äga och förvalta fast egendom, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lars Ekman Svets & Underhåll AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lars Ekman Svets & Underhåll AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lars Ekman Svets & Underhåll AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-27 och Lars Ekman Svets & Underhåll AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars Ekman Svets & Underhåll AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lars Ekman Svets & Underhåll AB har 556695-5109 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.