Stombergs CM AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva byggledning inom fastighetsbranschen, fastighetsförvaltning, inköp och försäljning av motorcrosscyklar och tillbehör, försäljning av begagnade bilar, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stombergs CM AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Stombergs CM AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 2006-03-14 så skapades Stombergs CM AB och företaget är har F-skattsedel Stombergs CM AB har haft det sedan 2006-04-20.

Stombergs CM AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-05-04

556699-5113 är organisationsnummret för företaget som finns i Skövde.

Just nu är Stombergs CM AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Stombergs CM AB så går det att nå dem via telefon på 0500-469700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stombergs CM AB är Stomberg, Evert Leif Ove som är född 1947 och har titeln VD, Stomberg, Evert Leif Ove som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Stomberg, Eddie Joakim Alexander som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Weiler, Inger Petra Christina som är född 1967 och har titeln Revisor, Eklund, Tord Daniel som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.