Skövde Entreprenad AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva entreprenadverksamhet inom byggnation och markanläggning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skövde Entreprenad AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Skövde Entreprenad AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 2006-03-14 så skapades Skövde Entreprenad AB och verksamheten är har F-skattsedel Skövde Entreprenad AB har haft det sedan 2006-04-28.

Skövde Entreprenad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-04-28

556699-5220 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skövde.

Just nu är Skövde Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Skövde Entreprenad AB så går det att nå dem via telefon på 070-5661180 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skövde Entreprenad AB är Andersson, Anders Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Lena Anna Kristina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Kjell-Erik Svante som är född 1948 och har titeln Suppleant, Eliasson, Claes Erik Gustav som är född 1957 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .