Stubb i Sverige AB

Västra Götalands län

Information

Stubb i Sverige AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Stubb i Sverige AB finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stubb i Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Stubb i Sverige AB har haft sedan 2006-11-16. Stubb i Sverige AB har funnits sedan och 2006-11-16 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Stubb i Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Västergården 1, 541 98, Värsås men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0500-420019.

Skövde arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Stubb i Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Stubb i Sverige AB har idag 556702-6520 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Stubb i Sverige AB

Bolaget skall bedriva försäljning av reservdelar företrädesvis till lantbruk samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Stubb i Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eliasson, Kent Jan Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Källner, Per Olof som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Enar Bo Verner som är född 1946 och har titeln Suppleant, Skytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln Revisor, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.