Värsås Mjölk AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva lantbruk samt förvalta värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Värsås Mjölk AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Värsås Mjölk AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 2006-04-25 så skapades Värsås Mjölk AB och bolaget är har F-skattsedel Värsås Mjölk AB har haft det sedan 2007-01-18.

Värsås Mjölk AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-18

556702-6744 är organisationsnummret för bolaget som finns i Skövde.

Just nu är Värsås Mjölk AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Värsås Mjölk AB så går det att nå dem via telefon på 070-6749557 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Värsås Mjölk AB är Jonsson, Magnus Carl som är född 1973 och har titeln VD, Jonsson, Magnus Carl som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sven Bertil Tommy som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fransson, Åsa Elisabet som är född 1979 och har titeln Suppleant, Skytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln Revisor, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantS Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .