Colossai Studios AB

Västra Götalands län

Information

Bolagets verksamhet ska vara att, direkt eller indirekt skapa, producera och tillhandahålla ideer, produkter samt tjänster inom digital underhållning samt media och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Colossai Studios AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Colossai Studios AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 2006-08-02 så skapades Colossai Studios AB och företaget är har F-skattsedel Colossai Studios AB har haft det sedan 2006-09-28.

Colossai Studios AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-05

556708-0931 är organisationsnummret för företaget som finns i Skövde.

Just nu är Colossai Studios AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Colossai Studios AB så går det att nå dem via telefon på 0500-448961 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Colossai Studios AB är Lazic, Robert som är född 1980 och har titeln VD, Lazic, Robert som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Per Arne som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Richard Johan som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Anders Göran som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln RevisorPolsten, Jan Anders Wilhelm som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.