Tulpan i Skövde AB

Västra Götalands län

Information

Tulpan i Skövde AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Tulpan i Skövde AB finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tulpan i Skövde AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Tulpan i Skövde AB har haft sedan 2007-02-01. Tulpan i Skövde AB har funnits sedan och 2007-02-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tulpan i Skövde AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rådhusg. 7, 541 30, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0500-435805.

Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Tulpan i Skövde AB Privat, ej börsnoterat.

Tulpan i Skövde AB har idag 556716-8108 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Tulpan i Skövde AB

Bolaget ska bedriva blomsterhandel samt därmed förenlig verksamhet.

I Tulpan i Skövde AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ljungkvist, Maria Petronella A Eis som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungkvist, Robert Birger David som är född 1968 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .