Gisip AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Gisip AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. Gisip AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Gisip AB är momsregistrerat sedan2008-04-03 och har organisationsnummer 556717-2787.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0500-450400 alternativt besöka eller skicka post till Gisip AB på följande adress Industrig. 5, 541 57, Skövde.

Gisip AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-04-03.

I Gisip AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Koorp, Leif Henrik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . Fogelberg, Bengt Johan Peter som är född 1962 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av luftbehandlingsutrustning samt av mikrovågsanläggningar för torkning- och uppvärmningsändamål jämte därmed förenlig verksamhet.