Akdemir & Aamillom AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Akdemir & Aamillom AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Akdemir & Aamillom AB är ett av dem. Statusen för Akdemir & Aamillom AB är att Bolaget är aktivt.

Akdemir & Aamillom AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-21. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där företaget finns i jobbar för att företag som Akdemir & Aamillom AB ska trivas.

Akdemir & Aamillom AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-15. I Skövde så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Akdemir & Aamillom AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-15.

Idag är Akdemir & Aamillom AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Akdemir & Aamillom AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-482530.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Akdemir & Aamillom AB är Aamillom, Harald Christoffer som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Akdemir, Jon som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Aamillom, Jeni som är född 1981 och har titeln Suppleant, Oskarsson, Erik Jan-Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, Lidén, Sven Magnus som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor.

Akdemir & Aamillom AB har 556718-3172 som sitt organisationsnummer.