Industrial Development Center West Sweden AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Industrial Development Center West Sweden AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Industrial Development Center West Sweden AB är ett av dem. Statusen för Industrial Development Center West Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Industrial Development Center West Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-16. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där företaget finns i jobbar för att företag som Industrial Development Center West Sweden AB ska trivas.

Industrial Development Center West Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-17. I Skövde så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult-, projekt- och inköpsverksamhet med inriktning mot främst industriföretag i Skaraborgsområdet, äga och förvalta aktier, andelar och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även främja samarbetet mellan ägarföretagen genom att ta fram nya produkter och tjänster som kan konkurrera på en global marknad, göra det attraktivt för investeringar, främja samverkan mellan forskning, näringsliv och samhälle för att stärka innovationer och kluster.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Industrial Development Center West Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-17.

Idag är Industrial Development Center West Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Industrial Development Center West Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0504-12125.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Industrial Development Center West Sweden AB är Nilsson, Per Thomas som är född 1967 och har titeln Extern VD, Karlsson, Karl Mats Inge som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlberg, Johan Bengt Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Börje Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Lars Nicklas Alexander som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sonja som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotJägstam, Mats Robert Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Ann-Britt Elisabeth som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Christer Bo Gustav som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamotNordanstad, Karl Marcus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamotRylander, Folke Stellan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamotLindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln RevisorBerglund Björn, A Barbro E som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln RevisorDeloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Industrial Development Center West Sweden AB har 556720-5132 som sitt organisationsnummer.