Mats Wicktor AB

Västra Götalands län

Information

Mats Wicktor AB är ett av många verksamheter som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Mats Wicktor AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mats Wicktor AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-02-22.

Mats Wicktor AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-01-24. Men sedan 2007-02-22 så har Mats Wicktor AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till VAROLAVÄGEN 5, 541 36, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mats Wicktor AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0222-13167.

Skövde arbetar för att verksamheter som Mats Wicktor AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mats Wicktor AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med kemtekniska produkter och konsultverksamhet kemteknisk industri samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mats Wicktor AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mats Wicktor AB och det är följande personer, Wiktor, Mats Joel som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sanderheim, Gun Ester Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Winther, Anders Lars Erik som är född 1962 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mats Wicktor AB är 556721-6246.