Servatus Förrådsanläggningar AB

Västra Götalands län

Information

Servatus Förrådsanläggningar AB är ett av många företag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Servatus Förrådsanläggningar AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Servatus Förrådsanläggningar AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-05-29.

Servatus Förrådsanläggningar AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-02-20. Men sedan 2008-05-29 så har Servatus Förrådsanläggningar AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Servicev. 6, 541 41, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Servatus Förrådsanläggningar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-413518.

Skövde arbetar för att företag som Servatus Förrådsanläggningar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Servatus Förrådsanläggningar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva fastighetsförvaltning av egna och andras fastigheter, uthyrning av lager- och kontorslokaler, kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Servatus Förrådsanläggningar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Servatus Förrådsanläggningar AB och det är följande personer, Falk, Niclas Anders som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falk, Anders Stig Börje som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Anna Therese som är född 1975 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Servatus Förrådsanläggningar AB är 556724-0949.