Finance Group i Skövde AB

Västra Götalands län

Information

Finance Group i Skövde AB är ett bolag som finns i Skövde. I Finance Group i Skövde AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjölander Ansgariusson, Mattias K F som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ansgariusson, Frida Kristina som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ansgariusson, Rolf Gustaf som är född 1939 och har titeln Suppleant, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Finance Group i Skövde AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Finance Group i Skövde AB på telefon 0500-445967.

Bolaget skall bedriva ekonomi- och redovisningstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Finance Group i Skövde AB av bolagstypen Aktiebolag.

Finance Group i Skövde AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Finance Group i Skövde AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och Finance Group i Skövde AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-07-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Finance Group i Skövde AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Finance Group i Skövde AB har 556725-5897 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.