Thai W&S Restaurang AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Thai W&S Restaurang AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Thai W&S Restaurang AB är ett av dem. Statusen för Thai W&S Restaurang AB är att Bolaget är aktivt.

Thai W&S Restaurang AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-04-03. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Thai W&S Restaurang AB ska trivas.

Thai W&S Restaurang AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-28. I Skövde så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att driva restaurangverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Thai W&S Restaurang AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-28.

Idag är Thai W&S Restaurang AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Thai W&S Restaurang AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-459090.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Thai W&S Restaurang AB är Eriksson, Wichitar som är född 1967 och har titeln VD, Eriksson, Wichitar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Nils Valfrid Reinhold som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Elm, Martin Andreas som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnqvist, Siriwan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln RevisorLenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Thai W&S Restaurang AB har 556727-6620 som sitt organisationsnummer.