VästFast i Skaraborg AB

Västra Götalands län

Information

VästFast i Skaraborg AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där VästFast i Skaraborg AB finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. VästFast i Skaraborg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket VästFast i Skaraborg AB har haft sedan 2007-09-06. VästFast i Skaraborg AB har funnits sedan och 2007-09-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till VästFast i Skaraborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gustav Adolfs g. 49, 541 45, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är VästFast i Skaraborg AB Privat, ej börsnoterat.

VästFast i Skaraborg AB har idag 556729-2874 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lorentzon, Arne Karl Gustav Firman tecknas i förening av -Johansson, Stig Gustaf -Lorentzon, David Sten-Olof är den som för stunden ansvarar för VästFast i Skaraborg AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, äga och förvalta fast egenom samt tillhandahålla konsulttjänster inom bygg- och fastighetsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

I VästFast i Skaraborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Stig Gustaf som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lorentzon, Arne Karl Gustav som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lorentzon, David Sten-Olof som är född 1945 och har titeln Suppleant, Ulkner, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .