Aktiebolaget Allerts Lyfttjänst

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Allerts Lyfttjänst hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Aktiebolaget Allerts Lyfttjänst finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Allerts Lyfttjänst tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Allerts Lyfttjänst har haft sedan 2007-09-13. Aktiebolaget Allerts Lyfttjänst har funnits sedan och 2007-09-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Allerts Lyfttjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till Mjölmossev. 7 F, 541 62, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0500-435801.

Skövde arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Allerts Lyfttjänst Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Allerts Lyfttjänst har idag 556730-4414 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Allerts Lyfttjänst

Bolaget skall bedriva åkeri och entreprenadverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Allerts Lyfttjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Lena Maria som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Allert, Bror Göran Stefan som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .