Axa rekrytering och bemanning AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Axa rekrytering och bemanning AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Axa rekrytering och bemanning AB är ett av dem. Statusen för Axa rekrytering och bemanning AB är att Bolaget är aktivt.

Axa rekrytering och bemanning AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-06-18. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Axa rekrytering och bemanning AB ska trivas.

Axa rekrytering och bemanning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-27. I Skövde så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska rekrytera och förmedla kvalificerad personal till privat och offentlig verksamhet samt förvalta värdepapper och idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Axa rekrytering och bemanning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-27.

Idag är Axa rekrytering och bemanning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Axa rekrytering och bemanning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Axa rekrytering och bemanning AB är Berger, Alexandra som är född 1950 och har titeln VD, Berger, Alexandra som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Berger, Bo Anders Göte som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Axa rekrytering och bemanning AB har 556731-8430 som sitt organisationsnummer.