OonyC AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva produktutveckling inom detaljhandeln för privatpersoner samt inom larm- och säkerhetssystem för detaljhandeln och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för OonyC AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är OonyC AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 2007-07-03 så skapades OonyC AB och bolaget är har F-skattsedel OonyC AB har haft det sedan 2007-07-30.

OonyC AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-07-30

556733-9253 är organisationsnummret för bolaget som finns i Skövde.

Just nu är OonyC AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med OonyC AB så går det att nå dem via telefon på 070-9371207 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom OonyC AB är Börsholm, Kerstin Elisabeth H som är född 1954 och har titeln Likvidator, Frisell, Jonny Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .