Alegu Affärspartner AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget ska bedriva konsultation inom ekonomi, administration, organisation, management, kapitalplacering och därmed förenlig verksamhet. Slutligen ska bolaget bedriva kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alegu Affärspartner AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Alegu Affärspartner AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 2007-07-18 så skapades Alegu Affärspartner AB och verksamheten är har F-skattsedel Alegu Affärspartner AB har haft det sedan 2007-08-23.

Alegu Affärspartner AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-08-23

556734-9658 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skövde.

Just nu är Alegu Affärspartner AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Alegu Affärspartner AB så går det att nå dem via telefon på 0500-410131 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alegu Affärspartner AB är Gustavsson, Erik Lennart som är född 1935 och har titeln VD, Gustavsson, Erik Lennart som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallman, Lars Jens som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Frisell, Jonny Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .