A Spaak's Profil o Kontor

Västra Götalands län

Information

I Skövde finns det ett Enskild firma som heter A Spaak's Profil o Kontor. Det finns flera företag som liknar A Spaak's Profil o Kontor i Västra Götalands län. Skövde är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

A Spaak's Profil o Kontor är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1999-01-04 så har A Spaak's Profil o Kontor varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är A Spaak's Profil o Kontor och det finns fler företag som är det i Skövde.

Vill man komma i kontakt med A Spaak's Profil o Kontor så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med A Spaak's Profil o Kontor så kan ni göra det på 0502-15577.

Handel med kontorsprodukter och dataprodukter såsom färgband, toner - lagringsmedia samt profil- och reklamprodukter. Ergonomi, möbler och stolar.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Spaak, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

A Spaak's Profil o Kontor har 580610-XXXX som sitt organisationsnummer.