Ronald Pettersson Lindarverkstad

Västra Götalands län

Information

590205-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ronald Pettersson Lindarverkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ronald Pettersson Lindarverkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Ronald Pettersson Lindarverkstad finns i.

Ronald Pettersson Lindarverkstad har varit registrerat sedan 1983-11-29 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ronald Pettersson Lindarverkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ronald Pettersson Lindarverkstad är och det finns flera verksamheter i Skövde som också är .

Firmatecknare för Ronald Pettersson Lindarverkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ronald Pettersson Lindarverkstad så kan ni göra det på telefon genom 0511-82219 eller genom brev på följande adress:

Reparationsverkstad samt renovering av elmaskiner såsom elmotorer, transformatorer m.m

Det finns olika personer som har en koppling med Ronald Pettersson Lindarverkstad och det är Pettersson, Karl Ingvar Ronald som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,