Kristina Byström Psykologkonsult

Västra Götalands län

Information

590310-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kristina Byström Psykologkonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kristina Byström Psykologkonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Kristina Byström Psykologkonsult finns i.

Kristina Byström Psykologkonsult har varit registrerat sedan 1984-09-28 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kristina Byström Psykologkonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-01.

Kristina Byström Psykologkonsult är och det finns flera verksamheter i Skövde som också är .

Firmatecknare för Kristina Byström Psykologkonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kristina Byström Psykologkonsult så kan ni göra det på telefon genom 0500-460367 eller genom brev på följande adress:

Leg psykolog, lärarutbldad adjunkt. Inriktning mot barn och ungdomar med särskilt avseende på handikapp funktionshinder. Utredning, behandling. utbildning, konsultation, handledning. Ridterapi - jordbruksrörelser - djur och natur-terapi. Utveckling och försäljning av läromedel, hjälpmedel, böcker.

Det finns olika personer som har en koppling med Kristina Byström Psykologkonsult och det är Byström, Kristina Maria som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,