Turbinteknik, C. Andersson

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Skövde och Turbinteknik, C. Andersson är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Turbinteknik, C. Andersson är ett av dem. Statusen för Turbinteknik, C. Andersson är att Bolaget är aktivt.

Turbinteknik, C. Andersson är ett Enskild firma och skapades 2005-05-30. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där bolaget finns i jobbar för att bolag som Turbinteknik, C. Andersson ska trivas.

Turbinteknik, C. Andersson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-11. I Skövde så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom vattenkraft och maskinteknik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Turbinteknik, C. Andersson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-11.

Idag är Turbinteknik, C. Andersson och det finns flera bolag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Turbinteknik, C. Andersson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-421250.

.

De som är på något sätt har med Turbinteknik, C. Andersson är Andersson, Claes-Åke Mikael som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Turbinteknik, C. Andersson har 590820-XXXX som sitt organisationsnummer.